Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Hej!

Over mij

Liefhebber van moois.

Hej! Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En groot liefhebber van moois. 

Sinds 2019 help ik bedrijven met het vergroten van hun online zichtbaarheid door middel van professionele product- en brandfotografie, webdesign en het maken van andere creatieve content.

Mijn stijl is licht en dynamisch. Ik hou van kleur en sfeer, maar niet van (te) veel drukte. Mede dankzij mijn ervaring als Interieur Designer bij IKEA Delft en Visual Creative bij Loveli, heb ik een goed oog voor styling. Hierdoor weet ik precies wat wel en (misschien nog belangrijker) wat niet werkt als het gaat om fotografie én design.

Ik werk al jaren met veel plezier samen met (kleine) ondernemers. In 2019 heb ik Klein Bedrijfje (
www.kleinbedrijfje.nl) opgericht. Een verzamelplatform voor kleine webshops en winkels. Ondanks dat ik het onwijs leuk vond om bedrijfjes op deze manier te supporten, besloot ik in 2022 het roer om te gooien en Klein Bedrijfje te verkopen, zodat ik mij volledig kan richten op fotografie en (web)-design. 

Ben je dus zoek naar iemand die op creatief vlak met je meedenkt? Je helpt bij je productfoto’s? Branding? Of het maken van je website?

Ik help je graag verder!

Over Fox and some.

Fotografie & design studio én meer...

Met Studio Fox and some help ik je graag bij het creëeren van online én offline content. Maar op m’n site vind je nog veel meer!

Foxandsome.com is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: productfotografie, branding én (web)-design. Zo vind je via mijn blog onder andere fotografie- en stylingtips voor productfotografie.

En verkoop ik in mijn webshop unieke, vintage props waarmee je jouw eigen productfoto’s kunt stylen. Stuk voor stuk tweedehands (en dus lekker duurzaam), aangezien ik daar zelf ook het liefste gebruik van maak. 

Vragen?

Of zoek je een extra handje hulp bij een ander creatief proces?
Let me know! Dan kijk ik graag met je mee en bespreken we samen de mogelijkheden om jouw (online) content een impuls te geven.