Fotografie & webdesign.

Hej!

Hej,

Ik ben Angeli (1990), interieurliefhebster, styliste, blogster en -wellicht wat onverwachts- bouwkundige. Al meer dan eens heb ik de overweging gemaakt om te gaan bloggen. Kan ik wel schrijven? Waarover ga ik dat dan doen? Hoe ga ik mensen laten interesseren in mijn posts? Toen ik na mijn opleiding mijn creativiteit niet meer kwijt kon heb ik de knoop doorgehakt: gewoon doen! FOX andsome is mijn uitlaadklep geworden, de plek waar ik ‘out of the box’ kan denken (en zeggen) en die helemaal van mij is. 

FOX

De naam van mijn blog is opgedeeld in twee delen; ‘FOX’ refereert simpelweg naar mij en komt voort uit mijn achternaam. Toen ik in 2007 vol goede moed begon aan mijn opleiding bouwkunde dacht ik mijn plekje gevonden te hebben. Helaas bleek dat een carrière als bouwkundige toch niet helemaal mijn ding was en ben ik zodoende het pad van voedingsdeskundige gaan volgen. Niet heel gek: de behoefte naar creativiteit bleef groot en -op advies van vrienden- ben ik in 2017 gaan bloggen.

Inmiddels ben ik werkzaam als interior designer bij IKEA in Delft. Een te gekke functie, waar ik -ook- veel creativiteit kwijt kan. Echter, wil ik van de blog geen afstand meer doen. Ondanks dat het veel tijd kost, naast mijn baan, kan ik niet meer zonder! 

andsome

‘Andsome’ staat voor alles om mij heen, mijn passies en mijn interesses.

Ik en interieur, ik en architectuur, ik en voeding en niet geheel onbelangrijk: ik en mijn blog. Mijn posts omvatten veel van deze passie’s. Interieur en lifestyle zijn hierin de echte uitblinkers, maar ik maak graag uitstapjes naar voeding en architectuur. Via ‘categorieën’ -rechts in de zijbalk- vind je alle onderwerpen altijd terug.

Foto's

Foto’s van mijzelf of via Unsplash

Anders het geval? Dan wordt dit vermeld.

Contact

Vragen, opmerkingen of gewoon even bijkletsen? Contact mij gerust via mijn e-mailadres of stuur een berichtje via InstagramFacebook of Pinterest