photo & design studio

Privacyverklaring

Fox and some (Studio Fox and some), gevestigd in Haarlem, Nederland is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Fox and some / Studio Fox andsome

Vestigingsadres

Dr. Leijdsstraat 3 Rood
2021 RD te Haarlem

Contactgegevens

  • Telefoonnummer: (+31) 629452480
  • E-mailadres: contact@foxandsome.com
  • KvK-nummer: 75940485
  • BTW-nummer: NL003027838B32

Persoonsgegevens die ik verwerk:

Fox and some verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam,
  • Adresgegevens,
  • Geslacht,
  • Geboortedatum,
  • E-mailadres,
  • IP-adres,
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch,
  • Locatiegegevens,
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website,
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk),
  • Internetbrowser en apparaat type.

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang dit nodig is om jouw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Eventuele inactieve klantaccounts bewaar ik nog 7 jaar. Dit is gelijk aan de wettelijk fiscale bewaarplicht ten behoeve van de belastingdienst.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk:

Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met  mij op via contact@foxandsome.com of via het contactformulier, dan verwijder ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk:

Fox and some verwerkt persoonsgegevens met de volgende doeleinden:

  • Om goederen en diensten naar je te kunnen verzenden,
  • Voor het afhandelen van jouw betaling,
  • Om contact met je te kunnen opnemen om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren,
  • Om je op de hoogte te stellen over de wijzigingen van onze producten en diensten,
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken,
  • Voor het verzenden van onze nieuwbrief,
  • Fox and some analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van diensten af te stemmen op voorkeuren,
  • Fox and some volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang dit nodig is om je bestelling af te handelen, inclusief garantie. Eventuele inactieve klantaccounts bewaar ik nog 7 jaar. Dit is gelijk aan de wettelijk fiscale bewaarplicht ten behoeve van de belastingdienst.

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar:

Fox and some bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Heb je een bericht achtergelaten op mijn site? Dan worden jouw naam en e-mailadres bijvoorbeeld bewaard zolang je bericht online staat.

Delen van persoonsgegevens met derden:

Om te kunnen voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen en voor gevallen welke noodzakelijk zijn om onze diensten te kunnen uitvoeren, zal Fox and some jouw persoonlijke gegevens delen met derden. Fox and some blijft verantwoordelijk voor deze verwerking en zal ook hier op een goed beveiligd niveau met je informatie omgaan. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je ten aller tijden een mail sturen naar mij via contact@foxandsome.com.

Je gegevens worden o.a. (maar niet uitzonderlijk) gedeeld met;
– TransIP (hosting),
– Google Analytics (tracking),
– Facebook en Instagram (adverteren),
– Mollie (betalingen).

Cookies:

Fox and some gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast worden er cookies geplaatst die jouw surfgedrag bijhouden zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website is je al geïnformeerd over deze cookies en is er toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie hier een toelichting.

Meer informatie over de cookies die Fox and some gebruikt vind je ook in het cookiebeleid.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Jij bent en blijft altijd de baas over jouw gegevens. Als je inzage wilt in de gegevens die ik van je heb of ze wilt wijzigen of verwijderen, dan kun je dat doen door een mailtje te sturen naar contact@foxandsome.com. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is super makkelijk: onder iedere email die je van ons ontvangt, staat een linkje waarmee je je kunt uitschrijven.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik je een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Fox and some wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan hier.

Hoe ik persoonsgegevens beveilig:

Fox and some neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via contact@foxandsome.com of via het contactformulier.