Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Fotografie & (web)-design op maat

Bedrijven, klein en groot, ons landje zit er vol mee. En hoewel het sinds de komst van websites en social media makkelijker lijkt om jouw bedrijf te promoten, is het behoorlijk bikkelen tussen alle grootmachten.

Klinkt dit herkenbaar? Dat snap ik!

Jouw verhaal overbrengen en opvallen bij het grote publiek is knap lastig. Daarnaast kost het maken van tekst en beeld veel tijd, die je natuurlijk liever aan je product of dienst besteedt.

Op zoek naar een ervaren fotografe en/of (web)-designer, die met je mee kan denken op het gebied van branding? 

Wat dat verhaal ook is, ik help je met Studio Fox and some heel graag om het te vertellen! 

Fotografie

Product-, sfeer- en brandfoto's.

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden, toch?

Het verhaal achter jouw bedrijfje vertel je het beste door middel van de mooiste foto’s. Het laat niet alleen zien wat je verkoopt, maar je kunt ook laten zien door wie, hoe én waarom. Goede foto’s zijn daarom onwijs belangrijk voor (online) bedrijven.

Denk bijvoorbeeld aan duidelijke productfoto’s voor in je webshop, bedrijfsfoto’s voor op je site en sfeerbeelden voor op social media, zoals Instagram en Facebook.

Design

Van volledige websites tot visitekaartjes.

Een sterk merk zet je niet alleen neer met een goed product of een slim idee. Potentiële klanten moeten ook het jouw verhaal zien en voelen. Jouw producten herkennen. En ontdekken wat jouw bedrijfje onderscheidt van de rest.

Het design van jouw webshop, cadeaukaart of andere grafische content draagt hier aan bij en zorgt ervoor dat jouw verhaal gaat leven :-).

Vragen?

Of zoek je een extra handje hulp bij een ander creatief proces?
Let me know! Dan kijk ik graag met je mee en bespreken we samen de mogelijkheden om jouw (online) content een impuls te geven.