Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Bye Bye February!

Mijn hemel, wat gaat de tijd snel, het is alweer maart..! Bizar dat de eerste maanden van 2018 er alweer op zitten, maar ook super fijn. Dagen worden weer langer en de lente is in aantocht! Oké, misschien is dat iets te optimistisch met deze kou. Maar het feit dat ik vorige week -voor het eerst- de IKEA uitstapte terwijl het nog licht was, was toch echt wel een dansje waard. Kijk eens wat een mooie plaatjes met die zon!

BLOG

Afgelopen maanden was het, zoals het eigenlijk altijd is in de winter en na alle feestdagen, een beetje saai. Misschien maar goed ook; Op pad voor uitjes en andere leuke dingen kost mij, nu ik voltijd werk, veel meer moeite dan ik had verwacht! Ook het bloggen stond de afgelopen maand even op een laag pitje. In februari heb ik helemaal niets van mij laten horen, sorry! Een maandje af was echter echt even nodig om te bedenken of ik nog wel tijd vrij wil en kan maken voor m`n blog. Even laten bezinken of ik het bloggen ga missen, even bedenken hoe ik ervoor kan zorgen dat ik er toch tijd in kan steken, even overwegen of ik een blogschema nog wel handig vind.

Conclusie; Ik wil eigenlijk helemaal geen afscheid nemen van het online-leven, maar wel van het gevoel dat het een verplichting is. Daarom is het blogschema (na een korte, onsuccesvolle periode) de deur uit gegaan. Het werkt voor mij niet. De druk dat ik nog iets ‘moet’ schrijven zorgt alleen maar voor stress. En dat terwijl ik tegenwoordig -eindelijk- zo’n heerlijk stressloos leven lijdt. De deur uit dus met het blogschema, hoppa! Het wordt voortaan gewoon weer een verassing wanneer er een nieuwe post online staat! Ook leuk, toch?

Tevens heb ik een nieuw notitieboek – Oke stiekem twee.. – aangeschaft, zodat ik voortaan in de saaie treinuurtjes al kan beginnen met schrijven. Mijn treinreis duurt zo’n 45 minuten en is daardoor ideaal om even wat woorden op papier te krabbelen.

Over bovenstaande notitieboek heb ik overigens besloten hem niet te gaan gebruiken voor mijn chaotische teksten.. daar is deze toppert van Nuuna echt veel te mooi voor! Later meer over dit toffe merk en andere notitieboeken! 

Door tijdens mijn uurtjes in de trein al wat gedachten op te schrijven, wordt het schrijven van een post ook een stuk makkelijker! Ik wil heel veel delen, maar vind het moeilijk om vanuit het niets een stuk te schrijven en doe dat dan ook liever in stukjes. Hopelijk zorgt dat ook gelijk voor meer kwaliteit, aangezien ik mijn eigen woorden nog een keer aan het overtypen ben vanuit mijn notitieboek, haha. We gaan het zien! Maart ga ik dus weer vol goede moed verder en hoop ik weer meer leuke dingen te kunnen posten. Vragen of opmerkingen? Let me know!

Ps. Benieuwd wat ik allemaal doe tijdens mijn werk bij IKEA? Check dan het instagramaccount van @IKEA_delft! Deze beheer ik sinds kort en geeft een kijkje in de keuken van ons filiaal in Delft.

 

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.