Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Kitsch Kerst | De mooiste Kitsch Kerstballen 2019.

Het is weer tijd voor Kitsch Kerst! Ik krijg begin december altijd meteen zin in warme chocomelk mét slagroom. En natuurlijk het versieren van onze boom! Net als de afgelopen jaren wordt onze kerstboom aangekleed met de kitscherigste kerstballen die we maar konden vinden. We hebben inmiddels een hele verzameling, maar er kon ook dit jaar toch nog wat bij!

De Kitsch Kerst blogs van de voorgaande jaren vind je hier!

Benieuwd naar onze nieuwste aankopen en waar je dit jaar de leukste Kitsch Kerstballen shopt? Lees dan vooral verder! Of scroll lekker naar beneden en vindt daar een lijstje met mijn favoriete adresjes ;-).

Set 3 kitsch kerstballen &klevering
Kitsch Kerst 2019.

Net als voorgaande jaren heeft Hema weer een hele smak fijne kerstballen in het assortiment. En naast de nieuwe kerstcollectie, samen met Viktor&Rolf, hebben ze ook dit jaar weer veel nieuwe figuurtjes bedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stroopwafel, hotdog of luipaard!

De hamburger en frietzak gingen met ons mee naar huis, omdat deze goed pasten bij de hotdog die we vorig jaar bij Flying Tiger kochten. Zo hebben we straks (samen met kerstballen in de vorm van een donut, banaan en pepertje) een eigen foodcorner in de boom. Yum!

Meer food kerstballen shoppen? Dan zijn de ballen van Vondels echt een aanrader! Zo hebben ze bijvoorbeeld een sushi kerstbal, een croissantje, en een spekje! Je shopt ze onder andere hier.

Naast onze foodcorner hebben ook een meer intergalactisch deel in de boom. Juist. Geen idee waar het precies vandaan is gekomen, maar we sparen blijkbaar astronauten voor onze kitsch kerstboom. Why not? We hebben er inmiddels drie, waarvan twee te zien waren in m’n blog van vorig jaar. De derde hebben we dit jaar van m’n zusje gekregen. Zelf hebben? Je vindt hem hier!

De Bijenkorf heeft op hun site een hele sectie kerstballen met als thema “Reis door de ruimte”. Wow! Op zoek naar nog meer sterren, astronauten en planeten? Check dan even hier!

Oké eerlijk is eerlijk.. vorig jaar had ik deze fantastische kerstbal ook al! Gekocht door mams, maar helaas niet meer te koop bij het tuincentrum waar ze hem vandaan heeft. Daarom ging ik voor jullie op zoek naar een alternatief voor deze toffe camera kerstbal. En die vond ik! Vondels heeft een cameraatje in het assortiment, die bijna net zo schattig is. Check! In het zwart én in het wit.

Kerst vier je niet alleen, dus ook vriendlief kreeg een paar nieuwe kerstballen. Meneer is fan van voetbal én basketbal dus werden beide sporten in de boom gestopt. Al begreep ik later dat de basketbal niet eens helemaal basketbal is. Er missen twee lijnen, haha! Ach, gaat om het idee, toch :-)? De ballen komen beide bij Flying Tiger vandaan.

Hier shop je de leukste kerstballen voor jouw Kitsch Kerst!

Een klein lijstje:

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.