Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Hebben! Action posters.

Wellicht ben je ze via Instagram al tegengekomen, maar zo niet dan heb ik een heel leuk nieuwtje voor je! Action heeft namelijk superleuke posters in het assortiment opgenomen! Benieuwd hoe ze eruit zien? Kijk dan snel verder!

Action posters

Stiekem ben ik best fan van de Action.. Tijdens een rondje boodschappen loop ik standaard even naar binnen voor een zooi toiletrollen, schoonmaakspullen en andere huishoudelijke dingen. Uiteraard neem ik, net als heel Nederland, ook spullen mee die ik helemaal niet nodig heb. Meestal ben ik er vroeg bij als het gaat om de spulletjes die online een hit(je) zijn. Zo ligt de, inmiddels bij iedereen bekende, bullet journal al bij mij thuis – twee zelfs -, maar de posters waar ik nu zo’n fan van ben had ik nog niet zelf gespot! Thank you Instagram!

Voor nog geen eurootje koop je een pakketje met maar liefst 17 posters. Er zijn 4 kleurthema’s, dus voor ieder wat wils! Zelf heb ik twee pakketjes meegenomen; de posters met planten  en zwart-witte posters. De 17 posters bestaan uit 3 verschillende maten: 21 x 29,7 cm (A4), 13 x 18 cm en 10 x 15 cm.

De meeste posters zal ik gebruiken in ons huis. Ik verander graag onze inrichting en een poster kan, zoals ik hier eerder geschreven heb, een ontzettend leuke twist zijn in je interieur. Echter, zijn ze niet allemaal even tof, maar aangezien de posters geprint zijn op dik karton kan je ze ook makkelijk gebruiken als ansichtkaart! Superleuk bij een cadeautje of om naar iemand te versturen. Dat doe we tegenwoordig toch veel te weinig!

Mijn favorieten uit het pakketje met planten zijn deze posters:

De zwart-wit posters bevatten iets minder foto’s die ik voor mijn interieur gebruiken zal, maar degene die ik wel ga gebruiken zijn de € 0,99 meer dan waard!

Heb jij deze toffe posters ook al gespot en thuis hangen?

 

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.