Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Nieuwe IKEA collectie: TÄNKVÄRD.

Één van de leuke voordeeltjes van bij IKEA werken; nieuwe collecties zie ik al een paar maanden voor we ze in de winkel hebben én zodra de eerste nieuwe producten binnen zijn kan ik deze gelijk even spotten!

De nieuwe TÄNKVÄRD collectie was zo’n collectie waar we bij IKEA met z’n allen al een tijd naar uitkeken en sinds vorige week licht hij officieel in de winkels! Woo-hoo! De gehele collectie is gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen en stoffen. Daarnaast voelt alles heerlijk zacht aan; De ultieme manier om voor dat ontspannen vakantiegevoel te zorgen!

Binnen de collectie vind je veel textiel, zoals handdoeken, kussenslopen en een dekbedovertrekken. Allemaal van puur linnen en katoen met frisse wit-blauwe patronen. Daarnaast zijn alle meubels en manden van rustiek rotan, wat een mooi contrast vormt met de frisse kleuren.

Naast het typische Scandinavische gevoel, stralen alle producten ook iets Japans uit: kalmte en eenvoud. Zo kan je bijvoorbeeld ook een mooie, blauwe kimono shoppen! Ideaal voor in de badkamer, zodra je de douche uitstapt. De accessoires uit de TÄNKVÄRD collectie zijn naast mooi ook nog eens heel praktisch. In de rotan manden berg je van alles op: Van handdoeken en kussens tot haarborstels en opladers. Mijn favoriet is de grote rotan mand, voor op de vloer. Wow!

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.