Fotografie & webdesign.

Nieuwe IKEA collectie: TÄNKVÄRD.

Één van de leuke voordeeltjes van bij IKEA werken; nieuwe collecties zie ik al een paar maanden voor we ze in de winkel hebben én zodra de eerste nieuwe producten binnen zijn kan ik deze gelijk even spotten!

De nieuwe TÄNKVÄRD collectie was zo’n collectie waar we bij IKEA met z’n allen al een tijd naar uitkeken en sinds vorige week licht hij officieel in de winkels! Woo-hoo! De gehele collectie is gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen en stoffen. Daarnaast voelt alles heerlijk zacht aan; De ultieme manier om voor dat ontspannen vakantiegevoel te zorgen!

Binnen de collectie vind je veel textiel, zoals handdoeken, kussenslopen en een dekbedovertrekken. Allemaal van puur linnen en katoen met frisse wit-blauwe patronen. Daarnaast zijn alle meubels en manden van rustiek rotan, wat een mooi contrast vormt met de frisse kleuren.

Naast het typische Scandinavische gevoel, stralen alle producten ook iets Japans uit: kalmte en eenvoud. Zo kan je bijvoorbeeld ook een mooie, blauwe kimono shoppen! Ideaal voor in de badkamer, zodra je de douche uitstapt. De accessoires uit de TÄNKVÄRD collectie zijn naast mooi ook nog eens heel praktisch. In de rotan manden berg je van alles op: Van handdoeken en kussens tot haarborstels en opladers. Mijn favoriet is de grote rotan mand, voor op de vloer. Wow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.