Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

FERM Living plantenbak mét korting!

Och, wat stond deze lang op mijn lijstje! Elke keer als hij bij andere bloggers op de foto stond keek ik met jaloerse blikken naar hun plaatje.. Welke instagrammer kent hem niet; De plantenbak van FERM Living! Inmiddels heb ik de groene variant al een aantal maanden thuis staan en ben ik er nog steeds ontzettend blij mee. Ook hebben? Kijk dan snel verder om te zien waar hij nu met 20% korting te scoren is!

FERM Living plantenbak

Oké, normaal ben ik niet zo van dit soort artikelen en houdt het bij mijn shoplogs wel een beetje op met het promoten van producten. Maar als je fan bent van een product en weet dat velen in je online wereld dat ook zijn, dan moet je dit soort dingen delen, toch?

En laat nou net Flinders een magazijnopruiming hebben en deze toffe plantenbak (en héul veel andere producten van FERM Living) aanbieden met 20% korting! Deze plantenbak is de ideale thuisbasis voor je urban jungle, maar met de extra accessoires (óók met korting, woop), is hij ook te gebruiken als tafeltje of magazinehouder.

Had ik toch net even iets geduldiger moeten zijn met kopen een paar maanden terug.. Of gewoon een tweede bestellen. Kan natuurlijk ook! De korting loopt zolang de voorraad strekt, dus snel bestellen als je er zelf eentje bemachtigen wilt (en wie wil dat nou niet..). Veel plezier met shoppen!

Foto’s: FERM Living via Flinders

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.