Fotografie & webdesign.

FERM Living plantenbak mét korting!

Och, wat stond deze lang op mijn lijstje! Elke keer als hij bij andere bloggers op de foto stond keek ik met jaloerse blikken naar hun plaatje.. Welke instagrammer kent hem niet; De plantenbak van FERM Living! Inmiddels heb ik de groene variant al een aantal maanden thuis staan en ben ik er nog steeds ontzettend blij mee. Ook hebben? Kijk dan snel verder om te zien waar hij nu met 20% korting te scoren is!

FERM Living plantenbak

Oké, normaal ben ik niet zo van dit soort artikelen en houdt het bij mijn shoplogs wel een beetje op met het promoten van producten. Maar als je fan bent van een product en weet dat velen in je online wereld dat ook zijn, dan moet je dit soort dingen delen, toch?

En laat nou net Flinders een magazijnopruiming hebben en deze toffe plantenbak (en héul veel andere producten van FERM Living) aanbieden met 20% korting! Deze plantenbak is de ideale thuisbasis voor je urban jungle, maar met de extra accessoires (óók met korting, woop), is hij ook te gebruiken als tafeltje of magazinehouder.

Had ik toch net even iets geduldiger moeten zijn met kopen een paar maanden terug.. Of gewoon een tweede bestellen. Kan natuurlijk ook! De korting loopt zolang de voorraad strekt, dus snel bestellen als je er zelf eentje bemachtigen wilt (en wie wil dat nou niet..). Veel plezier met shoppen!

Foto’s: FERM Living via Flinders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.