Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Binnenkijken | Onze woonkamer met blauwe accessoires |

Wat een fijne week: huis netjes, nieuwe lens voor mijn camera is binnengekomen en eindelijk wat zonnige dagen achter de rug! Het feit dat we nog op vakantie gaan maakt het eigenlijk alleen maar beter. Ik heb de nieuwe lens gelijk maar even uitgeprobeerd, zodat jullie voor het eerst echt kunnen binnenkijken in ons leuke -al zeg ik het zelf- huisje!

Binnenkijken in Haarlem

Onze woning hebben we flink onder handen genomen toen we erin kwamen. De muren in de woonkamer waren wit met rode strepen en de schacht van de open haard hadden de vorige bewoners blauw geschilderd. In de slaapkamer was alles oudroze met geschilderde bruine pilaren. Het plafond was donkerbruin. Toch was het -dankzij het licht en de ruimte- liefde op het eerste gezicht! Wat klusuurtjes en veel liefde later is ons huis een thuis geworden en snap ik nog steeds niet hoe het kan dat niemand anders het voor ons weggekaapt heeft. Blijkbaar hebben de bonte kleuren in ons voordeel gewerkt!

Inmiddels hebben de muren een andere kleur, ligt er een verse vloer in en hebben we een brede vensterbank geplaatst. Hierop kan je lekker in het zonnetje zitten. De open haard is helaas niet meer te gebruiken, doordat hij is dichtgemetseld. We hebben er een simpel systeem -op basis van bio-ethanol- voor gezet, zodat het idee van een open haard weer bestaat.Kunnen we er in de wintermaanden weer van genieten! Er zijn nog wel een aantal dingen die ik anders wil -zo zou ik dolgraag een nieuwe eettafel willen-, maar daar gaan we eerst nog even voor sparen. Veel plezier bij het binnenkijken in onze woning. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 reacties

  1. Dat ziet er inderdaad een heel fijn huisje uit! Al moet ik toegeven dat ik ook héél benieuwd ben hoe de “before” versie eruit zag met die witte en rode strepen én een blauwe open haard! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.