Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Happy 2019!

Hej lieve allemaal!

Happy new year, fijn 2019, iedereen een super happy 2019 toegewenst! Hopelijk hebben jullie allemaal een toffe jaarwisseling en -nog belangrijker- net zo’n fantastisch jaar gehad als ik. 2018 was m’n eerste jaar bij IKEA! Wat een toffe, leerzame tijd heb ik achter de rug. Daarnaast heb ik het voor elkaar gekregen om m’n blog te onderhouden, al staat hij soms op een iets lager pitje dan ik eigenlijk zou willen. Ach ja, that’s life!

Het afgelopen jaar heb ik verder zoveel leuke dingen gedaan! Zo heb ik bijvoorbeeld een hele zooi leuke beursen, musea en evenementen bezocht, zoals het Happy IG event van Ayla, de VT wonen en designbeurs en het Textielmuseum. Ik ben, voor IKEA, naar Malmö en Madrid geweest, heb met vriendlief een roadtrip gemaakt langs de westkust van Amerika en ben voor het eerst wezen skiën in Andorra! Ik heb een hele hoop leuke dingen geshopt, toffe bedrijfjes leren kennen en inspirerende mensen ontmoet. Kortom een fantatisch jaar.

In 2017 kreeg ik de kans om te starten met iets nieuws en ben ik gaan doen wat ik echt leuk vind; met interieur bezig zijn! En in 2018 is alleen maar gebleken dat hier mijn passie ligt en ik dit dolgraag wil blijven doen. Vanaf het nieuwe jaar hoop ik dan ook stiekem meer te kunnen betekenen voor al die leuke interieurbedrijfjes om mij heen. Wat precies? Dat hou ik nog even geheim! Maar jullie kunnen al stiekem een beetje te weten komen via mijn nieuwe instagrampagina: Klein bedrijfje. Hope to see you there!

Ik wil jullie allemaal onwijs bedanken voor de support en de liefde. Mijn blog heeft dit jaar een sprongetje gemaakt in bezoekersaantallen en ik ben nog elke dag verbaasd dat er überhaupt iemand mijn website bezoekt, zo tof! Heel veel liefde voor jullie, duizend maal dank! Op naar 2019!

Kr. Angeli – FOX andsome

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.