Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Shoplog December 2018

Een nieuw jaar, nieuwe maand en nieuwe shoplog! Al is het al halverwege januari, omdat ik heb getwijfeld of ik hem wel online ging zetten. Waarom? Vanwege een aantal voornemens voor het nieuwe jaar. Één daarvan is om eens echt goed op te ruimen en Marie Kondo is hierin mijn grote vriendin! Echt werkelijk alles wordt onder de loep genomen en ben ik aan het bedanken -dat vindt Marie belangrijk- voor het plezier dat ik ervan gehad heb. Inmiddels heb ik al zo’n 15 vuilniszakken weggegooid of weggebracht. Bizar gewoon, maar wel een goed begin van 2019!

Een andere voornemen is om minder te kopen. En dat is nou juist wat ik een stuk lastiger vind en waarom ik twijfelde over een nieuwe shoplog.. Zoals je in mijn vorige shoplog kon zien ben ik gek op mezelf cadeautjes geven. In december, voor ik besloot om te minderen, heb ik dan ook nog even flink geld uitgegeven. Hoort ook een beetje met de kerstdagen, toch? Maar in 2019 mag het wel wat minder. Is het dan nog logisch om te delen wat ik allemaal eind 2018 nog gekocht heb?

Omdat ik eigenlijk heel blij ben met de spulletjes die ik gekocht heb en vanwege een derde voornemen voor 2019 (waarover later meer, muhaha) heb ik toch besloten hem online te knallen! Vanaf januari zal een eventuele nieuwe shoplog echter een stuk minimaler worden, maar voor nu blijf ik nog even in de weelde van de feestdagen met deze heerlijke, volle shoplog van december. Hopelijk jullie ook. Enjoy!

Shoplog What’s in a bag

Wat doe je als je favoriete winkel een cadeautje meegeeft bij elke bestelling? Bestellen natuurlijk.. Oeps! Kleine schaamte naar mijn nieuwe voornemen toe, maar ach het was nog 2018. Mijn nieuwe rugtas van Monk&Anna was het uiteindelijke resultaat, omdat ik het echt niet kon laten.., maar is de blauwgrijze ribstof niet gaaf? Ik ben er zo ontzettend blij mee! En het bijgeleverde cadeautje past precies in m’n papierverslaving. De box ‘no bullshit’ bevatte een notitieboek, kladblokje, potlood, kaartje en gouden klemmetjes. Altijd handig!

Zelf shoppen bij What’s in a bag? Dat doe je in Natascha’s winkel in Haarlem of via haar website: www.whatsinabag.nl

Shoplog Studio Roem

Begin december stond er een leuk bezoekje voor mij op de planning! Ik ging langs bij de studio van een oud klasgenoot, Jeroen. Zijn vriendin Anne en hij zijn een aantal jaar geleden het toffe merk Studio Roem begonnen. Je vindt via hun website handgemaakte leren tassen, notebooks, portemonnees en meer. Uiteraard kon ik het niet laten om gelijk wat moois bij ze mee te nemen. Met een lederen notitieboek ging ik dolgelukkig terug naar huis, om later ook nog een pakketje te ontvangen! Tijdens mijn bezoek heb ik Jeroen en Anne namelijk gevraagd een speciale sleutelhanger te maken voor mijn vriend. Als verrassing kreeg ik er niet één, maar twee opgestuurd én werd het ontwerp opgenomen in hun assortiment. Tof toch?!

Je vindt je producten van Studio Roem via hun website: www.studioroem.nl

Shoplog LanaLuna

Hoewel ik in 2019 begonnen ben met m’n goede voornemens, heb ik in december al een aantal veranderingen aangebracht om ons huishouden iets duurzamer te maken. Het kan bij ons nog zoveel beter, maar elk stapje is er eentje, toch? Sinds vorig jaar eten wij bijvoorbeeld zo’n 3 keer in de week vegetarisch, gebruiken we geen rietjes, plastic wattenstaafjes (wel van hout) en plastic zakjes meer en staat er een gieter onder de douche die het overtollige water opvangt voor onze plantjes.

Daarnaast gebruik ik sinds december geen normale wattenschijfjes meer, die ik na één keer gebruiken weggooi, maar heb ik wasbare wattenschijfjes gekocht bij LanaLuna. Eerlijk gezegd was ik een beetje sceptisch en heb ik daarom twee probeersetjes besteld, elk van 3 schijfjes. Inmiddels ben ik helemaal over en wil ik absoluut niet terug naar het gebruik van normale watjes. Ze werken goed en ze kunnen, in een waszakje, gewoon bij je normale was. Enig nadeel: Je kan er geen nagellak mee verwijderen. Daar gebruik ik dus de voorraad watjes voor die ik nog had.

Zelf ook wasbare wattenschijfjes (of andere alternatieven) kopen? Ga dan naar de site van LanaLuna: www.lanaluna.nl

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.