Fotografie & webdesign.

REVIEW: FLOW BOOK FOR PAPER LOVERS VOL. 6.

Yes! Het nieuwe FLOW ‘book for paper lovers’ van FLOW magazine is uit! Als papierliefhebber kan ik deze nieuwe, zesde editie natuurlijk niet laten liggen.

Voor € 21,95 vind je in dit boek, net als de voorgaande edities, 300 pagina’s vol met papieren goodies, zoals kaarten, stickers, labels en inpakpapier. Ben je benieuwd naar de inhoud en wat ik van het nieuwe FLOW ‘book for paper lovers’ vind? Kijk dan vooral mee!

FLOW BOOK FOR PAPER LOVERS 6

Als je een papierliefhebber bent, zoals ik, ben je vast allang bekend met Flow. In dit tijdschrift wordt veel aandacht geschonken aan de liefde voor papier, maar ook creativiteit en mindfulness. De mooie illustraties en cadeautjes bij elke nieuwe uitgave hebben van mij een die-hard fan gemaakt. Een abonnement heb ik tot op heden niet, maar ik koop wel altijd heel graag de specials van Flow. Al eerder schreef ik een review over de vijfde editie van het Flow book for paper lovers.

Dit jaar bestaat het boek uit drie verschillende thema’s: Craft, Write en Give. Alle drie geïnspireerd door de natuur. Ze bevatten de volgende papieren goodies:

Craft Tekeningen om te kleuren, pop-up kas met (hang)plantjes, posters, gekleurd papier, stickers, teken-een-gezicht-boekje, slinger, origami-bakjes.

Write Briefpapier, mini-kaartjes, stickers, verjaardagskalender, ansichtkaarten, uitklapposter met luikjes om te openen.

Give Inpakpapier, fruitlabels, zakjes om te vouwen, stickers, mini-posters, notitiboekjes, mooie patronen.

Verder vind je aan het einde een beweegbare teckel (CUTE!).

REVIEW

Net als vorig jaar koop ik het FLOW ‘book for paper lovers’ zonder te kijken naar de inhoud. Ik weet allang dat ik er hoe dan ook blij mee zal zijn. Het boek zit net als voorgaande keren bordevol papieren goodies en elke keer lijkt hij zwaarder geworden dan eerst.. En ja, dat vind ik belangrijk! Helaas heb ik bij thuiskomst niet gelijk tijd om hem door te spitten, maar met een snelle doorbladeractie zie ik al dat ik weer heel gelukkig ga worden van dit boek. Yes! Eerste favorietje weer gespot; Deze toffe stickers voor op cadeautjes!

Wanneer ik dan toch eindelijk tijd heb voor de rest valt me op dat er, ten opzichte van vorig jaar, minder ‘onzin’ in het boek zit. Bij de vorige editie vond ik het jampottafereeltje en de mini-notebooks nogal onnodig, maar dit jaar is het enige waar ik over twijfel de papieren plantenkas. En eigenlijk vind ik die ook nog best grappig. Ook de Fold-your-own Geoball’s zie ik mijzelf nog wel in elkaar zetten. Leuke verbeteringen dus!

Naast het knip-en-vouwwerk zitten er in deze editie vooral veel posters en stickers. Het postertje met Frida Kahlo is m’n favoriet en heb ik gelijk opgehangen in onze logeerkamer, samen met de ‘Stop and See’-slinger. Het groen inspireerde gelijk om de gordijnen een ander kleurtje te geven. Heeft dat niet onwijs goed uitgepakt? Ik ben er superblij mee!

Aangezien ik graag kaartjes verstuur zonder reden -met Kerst hoef je dan weer niet een kaartje van mij te verwachten, sorry- ben ik heel blij met de ansichtkaartjes. Er staat geen extra tekst op, maar ze zijn wel heel leuk geillustreerd, waardoor ze ideaal zijn voor een zomaar-momentje.

Naast deze goodies vind je nog veel meer leuke dingen terug in het nieuwe Flow book for paper lovers, zoals brief- en inpakpapier, nog meer stickers en, net als vorig jaar, een verjaardagskalender. Het bedrag dat je ervoor neer moet leggen blijf ik vrij veel vinden, zeker aangezien de prijs dit jaar met € 2,- omhoog is gegaan naar € 21,95. Het is het echter wederom meer dan waard. Ik blader altijd met een glimlach door deze boeken heen.

Ben jij van plan om hem te kopen? Dan kan je terecht op de website van FLOW zelf. Enjoy!

book for paper lovers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.