Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Intro – Let’s be (a bit) cliché!

Alle begin is moeilijk.

Bij het schrijven van de eerste tekstjes werd de betekenis van dit cliché mij maar al te duidelijk. Oef.., de ‘publish’- knop indrukken om ze online te zetten was echt haast niet te doen, maar.. -nog zo’n bekende uitspraak- ‘Wie niet waagt, wie niet wint’, toch? Let’s go!

Hier is hij dan, mijn eerste post: Welkom op FOX andsome! Mijn blog gaat met name over interieur en lifestyle, maar ik maak -dankzij mijn loopbaan- graag uitstapjes naar architectuur en voeding. Benieuwd naar wie ik ben en waarom ik dit blog ben begonnen? Kijk dan even bij About!

 
 
What to expect.

Zoals gezegd zul je op mijn blog met name posts over interieur – passie!- en lifestyle tegenkomen. Ik ben gek op het stylen van mijn huis -sinds 2015 wonen we in onze jaren 30 woning met lekker veel ruimte- en hou onwijs van met liefde ontworpen producten. Omdat ik zowel een bouwkundige achtergrond heb, als een achtergrond in de voeding zul je hier ook posts over architectuur en eten -nomnomnom- terug kunnen vinden. En om je een beetje te helpen met zoeken naar de dingen die jij graag wilt lezen zijn alle posts ingedeeld in vier categorieën. Deze vind je altijd terug in de zijbalk aan de rechterkant van mijn blog.

Ere wie ere toekomt.

Fotograferen doe ik ontzettend graag, maar vind ik ook nog steeds erg lastig. Sinds onze vakantie naar Maleisië heb ik een spiegelreflexcamera -Nikon D3200- die ik overal mee naartoe neem om te blijven oefenen. Op mijn blog vind je zodoende onder andere foto’s terug die ikzelf geschoten heb. Je herkent deze aan het vosje uit mijn logo. Op mijn Instagram vind je alleen eigen foto’s terug. Mocht je gebruik willen maken van één van mijn foto’s? Geen probleem, maar zorg dan dat mijn naam -FOX andsome- en een link naar mijn blog erbij vermeld staan: Link with Love!

Bevat de foto geen logo? Dan ben ik de foto online tegengekomen. Uiteraard probeer ik altijd naar de originele bron -ook wanneer fotografen hun foto’s zelf gratis aanbieden- te linken, maar mocht een bron niet kloppen of heb je een andere opmerking? Neem dan vooral contact met mij op! Ik vind het leuk om dingen te delen en haal graag mijn inspiratie bij anderen vandaan, maar uiteraard moet de juiste persoon de credits ontvangen en dit ook wel willen. Aanpassen doe ik dus graag!

When you rest, you rust.

En laten we eerlijk wezen: roesten, daar houden we niet van. Daarom probeer ik met regelmaat een nieuwe post online te zetten en ben ik tevens actief op Instagram en Pinterest. Als eerste weten dat er een nieuwe post live is? Volg mij dan via Bloglovin‘!

Veel plezier en hopelijk tot vaak!

 

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.