Fotografie & webdesign.

Kitschmas – Mijn mooiste KITSCH KERSTBALLEN 2018.

Sinterklaas is weer het land uit en nu is het nog maar een paar weken voor Kerst! Ik kan niet wachten tot we weer een volle boom gekocht hebben en deze mogen versieren. Vorig jaar zijn we begonnen met onze kitsch kerstballen verzameling; In plaats van een traditionele boom hing de onze vol met figuurtjes, zoals bananen, snoepjes en ijsberen. Het is dus ook niet verassend dat ik al eerder over de mooiste kitsch kerstballen schreef!

Ik dacht eigenlijk dat mijn vriend het wel mooi vond zo. Hij leek het een beetje onzin te vinden om extra ballen bij te kopen. Tot we gingen winkelen en we stiekem een aantal pareltjes tegenkwamen die zelfs hij er wel bij wilde hebben. Benieuwd welke kitsch kerstballen onze boom dit jaar mogen opfleuren? Kijk dan snel mee.

Kitsch kerstballen 2018

Mijn favoriete kitsch kerstbal is nog altijd het vosje dat ik vorig jaar kocht bij Blokker. Niet zo zeer omdat het de mooiste is die we hebben, maar vooral omdat vosjes nou eenmaal speciaal voor mij zijn. En hij is gewoon heel leuk! Er is stiekem tóch een nieuwe favoriete ‘bal’ bijgekomen..

Kijk dit heremietkreeftje dan! Gekocht bij Flying Tiger voor slechts € 2,00. Koopje én superschattig! I am in love.. Naast deze kerstbal kocht ik ook nog een hotdog en een cactus, want die had ik nog niet! Ze hebben verder ook nogbhamburgers, dino’s, flamingo’s, hondjes, en.. en.. en.. Allemaal voor slechts € 2,00 per stuk!

Vriendlief wilde graag een astronaut in de boom, dus toen we deze kerstballen van &Klevering tegenkwamen was hij verkocht. Voor zo’n € 21,00 waren we de trotse eigenaren van deze toffe set. Meneer de astronaut, zijn shuttle en planeet hangen straks bij ons te shinen!

Oké, eigenlijk was hij echt belachelijk duur. Het slaat nergens op om een bal te kopen die bijna duurder is dan de boom zelf.., maar ik vond hem zó gaaf dat hij mee moest. Deze ‘Formule 1’ bal komt bij Bij Jasmijn vandaan en kostte ruim € 20,-. Bij Jasmijn is een vrij nieuwe interieurwinkel in Haarlem. Hier vind je allerlei leuke accessoires voor in huis: opgezette insecten, glasbollen – presse papiers – , fotoboeken voor op je koffietafel, servies, zeepjes en geurkaarsen. Rond kerst gaat de winkel echter helemaal om en waan je je in kerstheaven; Kitsch kerstballen everywhere!

Nog zo’n leukerd -en iets cheaper- is deze astronaut van de Primark. Net als de kitsch kerstballen van Flying Tiger is hij van jou voor slechts € 2,00. Ik kon hem, net als de donut en het koffertje, niet laten liggen voor die prijs. Al moet ik wel toegeven dat de kwaliteit niet te vergelijken is met het astronautje dat ik heb van &Klevering.

Last but zeker not least; Deze camera! Ook bij de Primark hadden ze cameraatjes, maar deze had ik al van m’n mams gehad en is toch echt een stuk mooier. Waar hij vandaan komt? Geen idee! Duur? Ook geen idee! Het is tenslotte een cadeautje.. Misschien is ze zo lief om het in een reactie te laten weten?

Edit: Dat is ze! Zie de comments om te zien waar deze leuke camera vandaan komt!

Ben jij net zo’n fan van Kitschmas als ik? En heb je nog tips voor mooie kitsch kerstballen? Laat dan vooral een reactie achter!

3 thoughts on “Kitschmas – Mijn mooiste KITSCH KERSTBALLEN 2018.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.