Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Recap & New Wishes – November 2017 (met cadeautips voor kerst).

Wat kom je toch mooie spulletjes tegen wanneer je het internet en winkelstraten aan het afstruinen bent. Zoveel producten die met veel passie en liefde zijn ontworpen en gemaakt. Het liefst zou ik alles kopen, maar mijn budget -en vriend- laten dat helaas niet toe.., maar ho, ho, ho.. het is december! Deze maand daarom geen normale cadeautips, maar cadeautips voor kerst.

Gegarandeerd succes met deze fantastische cadeau’s voor onder de boom. Om te geven én om te vragen.

November 2017

Begin november werd duidelijk dat ik een nieuwe baan heb. Super blij mee; Per 1 december ga ik aan de slag bij…. IKEA! Ik mag mijzelf voortaan ‘Interior Designer’ noemen en ga werken in de locatie in Delft. Aangezien ik dus weer vol aan de bak moet heb ik de afgelopen weken voornamelijk gebruikt om na te denken over mijn blog. Ik blijf uiteraard online! Daarnaast heb ik ons hele huis grondig schoongemaakt en boodschappen gedaan voor een weeshuis, zodat ik daar de eerste week niet aan hoef te denken.

Verder heb ik afgelopen maand de laatste lessen gehad van mijn cursus bij Elle Decoration; Interieur- en Lifestylejournalistiek. Voor iedereen die geïnteresseerd is in bloggen, fotografie, social media en schrijven is dit echt een aanrader.

Cadeautips voor kerst

Aangezien de cursus via Elle Decoration verliep ben ik misschien een beetje bevooroordeeld. Dat kan. Echter, denk ik dat het boek dat zij deze maand uitgebracht hebben thuis hoort in mijn cadeautips voor kerst. Het is namelijk een onwijs leuk cadeau voor elke interieurliefhebber én Amsterdammer. ‘Canal House’ kost slechts € 17,99 en is een Engelstalig bookazine over eigentijdse interieurs en coole creatievelingen die schuilgaan achter de fraaie oude gevels van Amsterdam. Leuk cadeau toch? Hij staat in iedergeval op mijn wishlist voor de kerst!

Nog zo’n leuke cadeautip voor interieurliefhebbers is een schapenvachtje van Be Wool. Deze vachtjes zijn leervrij en gemaakt door middel van vilt. Hierdoor zijn ze diervriendelijk, maar toch 100% natuurlijk. Wie wil nou niet zo’n warm kleedje op de bank met de kerstdagen! Weten waar hij te krijgen is? Scroll dan even door, maar kijk voor meer info ook even op de Instagrampagina van Be Wool.

Aangezien ik deze maand begin bij IKEA in Delft ben ik stiekem even langs de IKEA in Haarlem geweest eind november. En laat ik daar nou ook een leuke cadeautip zijn tegengekomen, die ook nog onwijs lekker bij mijn vorige post past! Benieuwd naar deze en de andere cadeautips voor kerst? Just take a look and find out!

 

Ledervrije vacht //  Be Wool via Livinghip

 

 

Pot // Yaya Home

 

Mapje met zee-stickers // IKEA

 

Kandelaar // Kwilleminhuis via Seiger

 

Art print coat // Studio Roux via Concept store MEINotitieboek Yeah Write // More than Canvas
Kandelaar // House Doctor via Distelroos
Boek ‘Canal House’ // Elle Decoration via Hearts

 

 

Ben jij al druk met cadeau’s voor kerst?

xx Happy Holidays!

 

 


Meer cadeautips?

Kijk dan even bij mijn vorige posts met cadeautips! Elke maand komt er een nieuwe post online met leuke tips voor cadeautjes (voor jezelf of voor een ander).

 

 

 

 

 

Lees verder   [maxbutton id=”23″]

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.