Fotografie & webdesign.

Happy 2018!

Lieve iedereen!

Hopelijk hebben jullie allemaal een toffe jaarwisseling en -nog belangrijker- net zo’n heerlijk jaar gehad als ik. Allemaal een super happy 2018 toegewenst! Afgelopen jaar ben ik eindelijk begonnen met mijn blog. Iets dat ik al lang wilde, maar waar ik nooit de tijd voor leek te hebben. In 2017 was een jaar waarin ik de kans kreeg om te starten met iets nieuws en ben ik gaan doen wat ik echt leuk vind; met interieur bezig zijn! Ik wil jullie allemaal onwijs bedanken voor de support.

Aankomend jaar zal ik, ondanks mijn nieuwe baan -lees hier meer over in mijn recaps van november en december-, blijven bloggen. Om dat allemaal iets makkelijker te maken voor mijzelf -en jullie- heb ik voor het nieuwe jaar een blogschema gemaakt. Je vindt deze hier terug, maar kort samengevat houdt het blogschema het volgende in:

Maandag

Elke maandag komt er een post online uit één van mijn vaste rubrieken; Recap & New Wishes, De 11, Stylen of Trend en Inspiratie. Benieuwd wat de rubriek zelf inhoudt en op welke maandag een post online komt? Check dan even het volledige blogschema.

Woensdag

Daarnaast probeer ik op de woensdagen een tweede blog te posten. Op woensdag zijn er geen vaste rubrieken, maar komen er blogs online over alle dingen waar ik over wil schrijven. Denk aan blogs over hotspots in steden, een lekker recept dat ik ben tegengekomen of een post met foto’s uit mijn eigen interieur.

Wil jij meer weten over een bepaald onderwerp? Of zou je het leuk vinden om een gastblog te schrijven? Neem dan even contact met mij op en wie weet is er ruimte voor een blog op woensdag!

 

 

Nogmaals bedankt voor alle steun en liefde en natuurlijk een Happy 2018 toegewenst! Xx

 

Feature foto: FOX andsome

1 thought on “Happy 2018!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.