Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Binnenkijken | Onze nieuwe, ‘groene’ slaapkamer |

Het is alweer even geleden dat ik ons huis liet zien op m’n blog. Onze woonkamer wordt nog steeds veelvuldig ‘bezocht’ ook al staat deze post alweer bijna twee jaar online! En aangezien we een paar weken geleden de slaapkamer opnieuw hebben geverfd werd het wel weer eens tijd. Daarom mogen jullie deze keer binnenkijken in ons nieuwe, groene liefdesnest!

Binnenkijken in Haarlem.

Toen we net in ons huis kwamen wonen moest er heel wat gebeuren. Vloeren werden gelegd, een gasleiding vervangen, we plaatsen zelf een nieuwe keuken en er werd geschilderd. Heel veel geschilderd. De vorige bewoners hadden, laten we het netjes zeggen, een iets andere smaak. Veel van de muurtjes konden dan ook wel een paar laagjes verf gebruiken en, omdat we niet alles wit wilden, kreeg de slaapkamer een donkerblauwe kleur. De afgelopen vier jaar ben ik met deze kleur meer dan blij geweest en heb ik onze blauwe wand met liefde gedeeld op Instagram. Het werd echter simpelweg tijd voor wat anders!

Aangezien de groene kleur beneden nog steeds heel goed bevalt wilde ik boven ook graag een groene tint (en dan kunnen we beneden misschien ook voor iets anders gaan, toch?). In de woonkamer hebben we nu de de kleur Original Green van de Histor Color Collection. Dit is een grijs-groene, matte verf die bij bijna alles past, waardoor ik lekker kan wisselen in m’n accessoires.

Boven moest dus net zo’n makkelijke te combineren muurtje komen. We hebben uiteindelijk gekozen voor ‘Salie‘. Dit is een matte, watergedragen muurverf van Gamma’s eigen verfcollectie die iets frisser is als de kleur die we beneden hebben. Door dezelfde grijze ondertoon past hij echter net zo makkelijk bij andere kleuren als de muur beneden, dus ik kan weer heerlijk mixen met m’n spullen!

Kussen van Sissy-Boy, lamp van IKEA.
Houten hand van Hay Design
Accessoires in ‘Salie’.

Naast de muur heb ik één van onze BEKVAM krukjes (ja, die van IKEA) en een DIY sieradenschaaltje in dezelfde kleur geverfd. En ik heb nog wat verf over, dus wellicht verschijnt er binnenkort nog meer in deze fijne toon.

Zandloper van Hay Design, sieradenschaal is zelfgemaakt.
Sprei en kussen van Sissy-Boy, tas van Xenos
‘Plant award’ van Another Studio
Kussen van Sissy-Boy, Phillips wake-up light via Bol.com.

Pin mij voor later!

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.