Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Shoplog November 2018.

book for paper lovers

Kleding kopen ben ik niet zo van.. Dingen voor m’n interieur daarentegen! Een shoplog van al het leuks dat ik in november heb gekocht is dan ook vanzelfsprekend. Vorige maand heb ik onder andere leuke dingen geshopt in Madrid, maar ben ik ook weer even langs ‘What’s in a bag‘ geweest; Mijn favo Haarlemse winkeltje. Daarnaast ben ik druk bezig geweest met het scoren van kitsch kerstballen voor onze kerstboom. Mijn nieuwste aanwinsten kan je terugzien in de blog die ik vorige week schreef; Kitsch Kerstballen 2018. Benieuwd wat ik nog meer gekocht heb in november? Kijk dan snel verder in deze shoplog!

Shoplog Madrid.

Wat is Madrid leuk! Ik hoop snel een blog te schrijven over de leuke plekjes in de stad en onze AirBNB. Naast de souvenirs die ik geshopt heb, heb ik ook mezelf een aantal dingen cadeau gedaan. Er stonden namelijk al langere tijd twee dingen op mijn verlanglijst die ik allebei geshopt heb in Madrid!

De eerste was een nieuwe cameratas. Ik heb er stiekem al twee; Eentje die heel onpraktisch is en eentje die heel handig is, maar die ik ontzettend lelijk vind, haha! Het werd dus hoogtijd voor een cameratas die ik graag draag en een praktische indeling heeft. In de hippe buurt Chueca kwamen we een hoedenwinkel tegen, waar ze een onwijs mooie leren cameratas in de etalage hadden staan. Prijskaartje: € 150,00.. Oeps! Winkel toch maar weer uitgelopen, want eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling zoveel geld uit te geven. Na een rondje wandelen kon ik hem toch niet uit m’n hoofd zetten en zijn we teruggegaan om mijn nieuwe cameratas op te halen. En wat ben ik blij dat ik hem niet heb laten staan, kijk eens wat een beauty!

De tas bevat een handige binnentas waar m’n lensen en camera precies inpassen, dankzij de tussenstukken met klittenband. Daarnaast zitten er vakjes in voor kleine dingentjes, zoals een extra accu, SD kaart of -tsja- lippenbalsem. De binnentas kan je er in z’n geheel uithalen. Zo kan ik overal bij, maar kan ik de tas ook gebruiken voor andere dingen. I am in love..

Naast een nieuwe cameratas was ik al lange tijd op zoek naar iets heel specifieks. Ik zie ze continue voorbij komen op social media, maar kwam ze zelf steeds niet tegen; Een plantpotje in de vorm van een hoofdje. Oké, beetje gek misschien, maar als je de onderstaande foto ziet snap je wellicht wat ik bedoel. Zo’n potje wilde ik dus heel graag en in Madrid vond ik gewoon een dame die ze zelf maakt! Helaas durfde ik een potje met beentjes niet mee te nemen, aangezien m’n koffer al aardig vol zat. Maar met degene die het wel geworden is ben ik ook heel, heel blij!

Shoplog Atelier W.

Soms zijn producten zo leuk dat ik het niet kan weerstaan ze te kopen. Dat was ook het geval toen ik het vosje van Atelier W. voorbij zag komen op haar Instagramaccount. Een kandelaartje -die ik ook al op het oog had- paste nog in het pakketje en dankzij Wietske staan ze nu samen te pronken in onze woonkamer. Het vosje is € 14,50 en de kandelaar € 19,50.

Shoplog For Paperlovers.

Het nieuwe FLOW ‘book for paper lovers’ is uit! De review, met stiekem een aantal onthullende foto’s, komt zo snel mogelijk online. Benieuwd wat je ongeveer kan verwachten? Check dan het boek van vorig jaar in dit artikel! Het FLOW book for paper lovers kost € 21,95.

Shoplog What’s in a bag.

Uiteraard ben ik afgelopen maand ook langs m’n favoriete winkel gegaan. Natasha van what’s in a bag had een leuke korting lopen op de Nuuna notitieboeken en ik had een goed excuus om er eentje te kopen! Een nieuw notitieboek kon mooi ingewijd worden als verse Bullet Journal. Met het onderstaande exemplaar, een nieuw stickerboek van Pepin en een DIY polygon mobiel van Small Good Things liep ik de winkel uit. Zo komt m’n geld wel op..

Zo, dat was hem dan weer! Genoeg geld uitgegeven.. Vragen over de dingen die ik gekocht heb? Stel ze gerust via de commentbox hieronder!

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.