Fotografie & webdesign.

De leukste kratten voor in je interieur.

Het kan niet anders dan dat je ze al een keer voorbij hebt zien komen; De roze kratten van Evian en de mintgroene kratten van Genossenschaft Deutscher Brunnen. Op Instagram kom je ze overal tegen. Blogs als Zilverblauw, Dirksdotter, Joelix, iedereen heeft er wel eentje -of twee- staan! Ze worden gebruikt om tijdschriften, boeken, kinderspeelgoed in op te bergen, als tafeltje, plantenbak of, zoals je bij Joelix ziet, om kat Otta erg gelukkig te maken. Op zoek naar zulke leuke kratten? Lees dan snel verder!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ontwerpbureau Zilverblauw (@zilverblauw) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Annelies Dorsman ? (@dirksdotter) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Judith de Graaff (@joelixjoelix) op

De leukste kratten voor in je interieur.

Super leuk natuurlijk die gekleurde kratten, maar aangezien beide soorten niet in Nederland verkocht worden (de roze kratten vind je in België, de mintgroene in Duitsland), is het altijd fijn als je een leuk alternatief aan kan schaffen. Om die reden ben ik gaan neuzen naar andere leuke kratten voor in je interieur en ik heb echt een paar pareltjes -die ik allemaal wel wil hebben- gevonden hoor!

Groene kratten.

Groene kratten zijn, sinds ik de mintgroene krat bij Dirksdotter gezien hebben, mijn favoriet! Mijn huis is ingericht op groen en ik wil daarom dolgraag de kratjes van Ay-Kasa bestellen. Ze zijn onder andere te krijgen bij Mink&Moon, Skandinavien en Grasonderjevoeten.nl, in verschillende maten en kleuren! Eerst even bedenken waar ik ze zal laten en welke kleur ik precies wil..

Mink&Moon Groene krat Ay-Kasa € 8,95Hema Groen/blauwe krat € 15,-

Gras onder je voeten Limegroene krat Ay-Kasa € 14,95

Fietsonline.com Groene krat Urbanproof € 12,95

Fietskrat.nl Mintgroene krat Kerri € 21,95Hema.nl Mintgroene krat € 7,-

Roze kratten.

Het liefst natuurlijk gewoon de krat van Evian, zoals we hem al jaren bij Zilverblauw zien. Maar wanneer hij niet te vinden is, zijn deze roze kratjes een superleuk alternatief. Vooral de kratjes van Hay zijn cute. Wel de website goed in de gaten houden, want zodra ze er zijn zijn ze ook razendsnel weer uitverkocht! Logisch ook wel.. ze kosten maar € 6,00. Koopje!

Skandinavien Roze krat Ay-Kasa € 26,95


Hay Roze kratje € 6,00

Mink&Moon Roze kratje Ay-Kasa € 8,95

Gras onder je voeten Zalmroze krat Ay-Kasa € 26,95

Nog meer kleurtjes.

Niet zo van het roze of groen? Dan zijn er genoeg andere leuke kleurtjes te vinden online! Wat dacht je van een gele of blauwe krat?! Handig om te weten; de meeste kratten, zoals die van Hay of Mink&Moon, zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Zit je kleur er dus hier niet tussen? Kijk dan vooral even op hun website voor de andere kleurtjes!

Hollandbikeshop.com Geel kratje € 13,95Hay Pastelgeel kratje € 6,00Fietskrat.nl Bruine krat € 13,95

Fietsonline.nl Blauw/grijze krat € 19,95

Van Kortenhof Witte krat Urbanproof € 17,99

Toch Evian of Genossenschaft Deutscher Brunnen?

Wil je nou toch per se een roze Evian krat of mintgroene van Genossenschaft Deutscher Brunnen? Kijk dan dagelijks op Marktplaats! Ze worden stiekem daar nog wel eens aangeboden. En als je dan toch bezig bent met speuren? Hou dan voor mij in de gaten of er een kratje van Vichy Catalan verkocht wordt! Die vind ik namelijk ge-wel-dig..! Kijk maar eens hoe tof die staat bij Joelix!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Judith de Graaff (@joelixjoelix) op

Foto’s; Zilverblauw, Dirksdotter, Joelix Featured image; Zilverblauw

2 thoughts on “De leukste kratten voor in je interieur.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.