Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Shoplog januari & februari 2019

In m`n vorige shoplog had ik het er al even over: Één van mijn voornemens voor 2019 is om minder te kopen! Stiekem lukt dat al aardig, aangezien ik mij de afgelopen maanden echt -zeker voor mijn doen- ingehouden heb! Dit betekent echter wel dat ik niet meer elke maand een nieuwe shoplog online zal plaatsen, zoals bij mijn vorige shoplogs.

Wát ik koop zijn echter wel spullen waar ik heel blij mee bent en die onwijs veel ‘joy sparken’. Kijk dus vooral even mee wat ik afgelopen maanden geshopt heb!

Shoplog kratjes Hema.

Welke interieurlover heeft ze eigenlijk niet gekocht? Dé kratjes van de Hema. Ook ik kon ze niet laten staan! En aangezien ik mijn hele huis aan het opruimen ben, komen deze kratjes ook hartstikke goed van pas. In eerste instantie had ik er twee bij mijn lokale Hema opgepikt, maar inmiddels heb ik er veel meer, in alle vier de kleuren. Ze worden door het hele huis gebruikt, maar komen vooral van pas in onze stellingkast. Handig!

Shoplog kreeft Studio Roof.

Sinds ik deze kreeft bij blogsters Jessica en Fleur van Prchtg had gezien kon ik hem niet meer uit m’n hoofd zetten. En toen kwam ik hem gewoon tegen in de superstore op Show UP! Je zet hem zelf super makkelijk (echt, drie minuten werk, beloofd!) in elkaar. Leuk voor de kinderkamer, maar bij ons gewoon leuk voor op m’n kantoortje. Happy! Ook shoppen? Check dan even hier!

Meer weten over Studio Roof? Ga dan naar mijn nieuwe website: www.kleinbedrijfje.nl/

Shoplog Karwei.

Wat maakt de Karwei toch steeds leukere dingen! In januari zou ik eigenlijk niets kopen, maar het vitrinekastje en de wanddecoratie kon ik echt niet weerstaan. Inmiddels heeft het vitrinekastje het hele huis al gezien en ik ben er zó blij mee. Alle mooie dingen kan ik er in laten pronken. Echt een feestje.

Shoplog Conceptstudio Mood.

De toffe bekertjes van Conceptstudio Mood stonden al lang op m’n verlanglijstje, dus toen ik ze -met korting!- tegenkwam bij MUS conceptstore stond ik natuurlijk even te springen. Deze leukerds zijn een limited edition, samen geverfd in dezelfde stijl. Leuk toch?

Zowel Conceptstudio Mood als MUS zijn binnenkort te vinden op www.kleinbedrijfje.nl. Even daarheen surfen dus voor meer info!

Shoplog Sissy Boy

Zodra er sale is bij Sissy Boy moet ik even naar binnen. Meestal vind ik de winkel iets aan de prijzige kant en dan koop ik voor dezelfde prijs toch liever iets bij een lokaal bedrijfje. Maar in de uitverkoop kan ik het nooit laten even een kijkje te nemen. Het blauw, groene plaid kon ik door de 60% korting “helaas” niet laten liggen..

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.