Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

VT wonen&designbeurs | Inspiratie en woontrends 2020.

Op het gebied van wonen en interieur kan ik, wat mij betreft, nooit te veel inspiratie opdoen. Elk jaar ga ik dan ook met veel plezier naar de VT wonen&design beurs om de trends voor het komende jaar te zien. Dit jaar ging ik niet één, maar zelfs twee keer, om ervoor te zorgen dat ik helemaal niets gemist heb! Benieuwd naar de woontrends 2020 die mij opvielen? Lees dan vooral verder!

Warme kleuren.

Hoewel de Flexa kleur van het jaar 2020 juist een koelere kleur is, zie je op de beurs veel warme tinten terug. Roze, rood en oranje worden gemixt met rustigere kleuren als bruin en beige, maar ook met goud of koper. De keuken in het VT wonen huis ‘Earth’ was, met zijn roze wand en details, absoluut mijn favoriet. Wat een mooie kleuren en afwerking!

Droogbloemen.

Eigenlijk hoef ik er niet veel over te zeggen: Droogbloemen zijn in! Zo erg dat het bijna alweer een beetje vervelend wordt, of niet? Zelf heb ik eigenlijk altijd verse bloemen staan, maar aangezien de droogbloemen steeds mooier worden begint het toch een beetje te knagen. Wie weet doe ik binnenkort een onderzoekje naar de mooiste en haal ik wat droogbloemen in huis.. Of maak ik ze zelf! Stay tuned!

Van de regenachtige jungle..

Ook dit jaar is op de VT wonen&design beurs van dit jaar is de urbanjungle nog steeds volop aanwezig. Één van de VT wonenhuizen, waarin verschillende groene tinten (en planten) gecombineerd worden met zwart, is een favoriet bij de velen bezoekers. Groen is duidelijk nog steeds hip en happening!

..Tot de droge woestijn.

Het viel mij echter ook op dat er inmiddels een fijne, rustigere tegenhanger van deze groene look is. Tinten, geïnspireerd op de aarde, zoals terracotta, zand en andere bruine kleuren, waren veel op de beurs te zien. Gecombineerd met natuurlijke materialen, hout, klei en keramiek, linnen, rotan en koper zorgen deze kleuren voor een hele rustige, maar warme basis. Fijn!

Vakken en frames.

Één van de woontrends 2020 is duidelijk dat we onze mooiste schatten moeten gaan ‘showen’. Gebruik vakkenkasten, fotolijsten, glazen vitrinekastjes en mooie haakjes; Al je favoriete items mogen, nee.. moeten volgend jaar gezien worden in je interieur.

Witter dan wit.

Een woontrend en kleur die sinds Jan (ja, De Bouvrie) niet meer weg te denken is, is natuurlijk wit! Toon op toon het allermooist, als je gebruik maakt van verschillende materialen en structuren. Ook deze beurs waren er weer veel varianten te zien, maar met name combinaties met marmer én natuurlijke materialen lijken één van de woontrends 2020.

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 reacties

  1. Wat heb je dat mooi neergezet, prachtige foto’s voor de nodige inspiratie en wat beschrijf je het ook top. Ik beleef de beurs zo veel beter ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.