Fotografie & webdesign.

VT wonen&design beurs | Trends in verfkleuren 2020.

VT wonen&design beurs.

De VT wonen&design beurs (voorheen woonbeurs) is toch wel hét woonevenement van het jaar. En hoewel Flexa’s de kleur van het jaar, Tranquil Dawn, mij niet heel erg warm of koud maakte, loop ik natuurlijk wel als eerste naar hun stand! Flexa is namelijk een kei in het combineren van kleuren en ik ben benieuwd wat ze dit jaar verzonnen hebben om alle verfkleuren 2020 te showen!

Flexa verfkleuren 2020.

Net als voorgaande jaren was de stand van Flexa één van de drukst bezochte stands. Er werden wederom kleurtesters uitgedeeld, met onder andere de kleur van het jaar 2020: Tranquil Dawn. Aangezien ik zelf niet per se fan ben van deze kleur koos ik voor Autumn Gold. Ook deze kleur is onderdeel van het kleurenpalet Flexa Kleur van het jaar 2020. De mooie donkere herfstkleur past goed bij alle trends voor 2020, maar is daarnaast subtiel genoeg om een blijvertje te zijn. Hopelijk kan ik binnenkort wat leuke dingen laten zien die ik er mee beschilderd heb!

Flexa miniatuurkamertjes.

Kamer van Souraya van Binti Home Blog.

Met de hulp van interieurbloggers Theobert Pot, Entermyattic, Finntage, Bintihome en Juudithhome en Miniaturemaker Erika van Mikodesign maakten Flexa dit jaar wederom een aantal miniatuurkamertjes. Geen stijlkamers dus om de trends in verfkleuren 2020 te bewonderen, maar wel super knap gemaakte ‘poppenhuisjes’. Allemaal voorzien van de laatste woontrends en verfkleuren 2020.

Slaapkamer van Juudithhome in basic, warme aarde-tinten.

Het interieur van Theobert Pot, met oranje strepen!

Slaapkamer ontworpen door Erika van Mikodesign.

De woonkamer van Marije van Enter My Attic.

De woonkamer van Sandra van Finntage met oranje vlakverdeling.

Woonkamer ontworpen door Erika van Mikodesign.

Keuken ontworpen door Erika van Mikodesign in roze en mint poedertinten.

3 thoughts on “VT wonen&design beurs | Trends in verfkleuren 2020.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.