Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Wishlist – September 2017 (cadeautips en meer).

Wat kom je toch mooie spulletjes tegen wanneer je het internet en winkelstraten aan het afstruinen bent. Zoveel producten die met veel passie en liefde zijn ontworpen en gemaakt. Het liefst zou ik alles kopen, maar mijn budget -en vriend- laten dat helaas niet toe.. Daarom deel ik ze graag met jullie! Je vindt hier mijn favoriete producten van afgelopen maand terug. Leuke cadeautips voor jezelf of iemand anders!

Wishlist – September 2017

Afgelopen maand ben ik druk geweest met solliciteren, maar heb ik ook veel tijd gehad om met moeders en zuslief op pad te gaan. Zo zijn zus en ik naar de hippiemarkt geweest bij Roest, Amsterdam (zie ook deze post). Daar kwamen we uiteraard wat nieuwe ‘moet-ik-hebben’-spulletjes tegen, zoals de tegeltjes van Storytiles -waar ik al onwijze fan van was- en de kaarten van Mijn Poetasterij. Leuk cadeautje nodig voor vriend of vriendin? Dan zijn deze kaartjes één van de beste cadeautips die ik geven kan!

Verder heb ik met mams een nieuwe winkel ontdekt, gewoon om de hoek! Winkel ‘What’s in a bag’ zit in de Cronjestraat, Haarlem, en moet je online of offline echt even opzoeken. De XL kussens van Imbarro LALA zijn bijvoorbeeld bij hun te krijgen. Daarnaast hebben ze ontzettend veel stationary, zoals de Animalium postcards die ik graag hebben wil. Welke ontdekkingen deze maand nog meer op mijn wishlist terecht zijn gekomen? Just take a look and find out!

You can find the most gorgeous stuff when shopping online and in the city! Products designed and made with so much passion and love. I would love to buy everything, but unfortunately my budget -and boyfriend- won’t allow it.. So I’ll keep dreaming for now. Wanna know which discoveries I’ll be adding to my wishlist? Just take a look and find out! 

 

Konijnenhaakje, Nook and Sill // Rabbit hook, Nook and Sill

 

Dubbele ronde spiegel, Home Stock // Double round mirror, Home Stock

Welcome to the museum dieren kaarten, What’s in a bag // Welcome to the museum Animalium postcards, What’s in a bag

 

Kaartjes met tekst, Mijn Poetasterij // Postcards with text, Mijn Poetasterij

 

XL kussens Imbarro LALA, What’s in a bag // XL pillows Imbarro LALA, What’s in a bag‘A moment to yourself’ tegeltje, Storytiles // ‘A moment to yourself’ tile, Storytiles
Metalen fotodisplay, Hema // Metal photofram, Hema

 

 

 

Feature photos: Neil Bates via Unsplash

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.