Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Wishlist – Oktober 2017 (cadeautips en meer).

Wat kom je toch mooie spulletjes tegen wanneer je het internet en winkelstraten aan het afstruinen bent. Zoveel producten die met veel passie en liefde zijn ontworpen en gemaakt. Het liefst zou ik alles kopen, maar mijn budget -en vriend- laten dat helaas niet toe.. Daarom deel ik ze graag met jullie! Je vindt hier mijn favoriete producten van afgelopen maand terug. Leuke cadeautips voor jezelf of iemand anders!

Cadeautips

In oktober ben ik weer veel te druk geweest met van alles en nog wat, maar eigenlijk ook helemaal niets. Heerlijk om even tijd voor mijzelf te hebben en daardoor ook tijd om leuke dingen te spotten! Eerder heb ik al eens geschreven over winkeltjes in Haarlem en één van mijn favorieten winkels is en blijft Sjakies. Hier ben ik laatst weer los gegaan op alle mooie spullen en één van de beste cadeautips die ik je kan geven is: langsgaan! Je komt gegarandeerd met een leuk cadeau thuis.

Naast het winkelen was in oktober ook de vt wonen en designbeurs en -nog leuker- de Dutch Design Week in Eindhoven. Als je op deze twee evenementen niet hebberig wordt, dan weet ik het ook niet meer. Bij de vt wonen en designbeurs heb ik dan ook flink geld uitgegeven. Zo heb ik bijvoorbeeld het nieuwe boek ‘Snap!’ van Anki Wijnen -van blog Zilverblauw– gekocht, echt een aanrader!  Daarnaast was mijn tas gevult met een nieuwe Storytile -yep, ik kon het weer niet laten- en een nieuw schapenvachtje. Gelukkig niet de hele beurs opgekocht en valt er ook nog wat te wensen. Ik zou bijvoorbeeld dolgraag een Mandala op de muur willen van Mandala Stencils of één van de nieuwe behangetjes van Creative Lab. Misschien niet echt de ideale cadeautips voor anderen, maar zeker geschikt om jezelf cadeau te geven.

Dutch Design Week

Over de Dutch Design Week staat ook nog een apart stukje online, maar één van de dingen die ik daar gespot heb hoort alvast thuis in deze lijst: De DIY stoel ‘Pioneer’. Helaas is dit mooie ontwerp nog niet te krijgen, maar ontwerpster Daantje de Klein is druk bezig met de ontwikkeling. Hopelijk kunnen we dit stukje Dutch Design binnenkort bestellen!

Benieuwd naar welke ontdekkingen deze maand nog meer op mijn wishlist terecht zijn gekomen? Just take a look and find out!

 

Lucis LED 2.0 Bamboo // Lucis Lamp

 

Holy Mandala Stencil // Mandala Stencils

 

White Herron Dark behang // Creative Lab Amsterdam

 

Boek Snap! Fotograferen met je smartphone // Anki Wijnen via Zilverblauw

 

Natural History  Label & Sticker boek // Pepin Press via What’s in a bag

 

DIY Pioneer stoel // Daantje de Klein

Volgens mij heeft iedereen wel een lijstje met wensen. Wat staat er bij jou op je wenslijst en zou je graag in huis willen halen?

 


Meer DDW? 

Met een recordaantal van meer dan 335.000 bezoekers op de zestiende Dutch Design Week wordt het eigenlijk al bevestigd: Wij Nederlanders worden steeds bewuster van onze ‘eigen’ design kwaliteiten. De designers van nu lijken hier handig op in te spelen door het ‘volk’ een beslissende rol te geven in hun ontwerp. Wat hen betreft is het: “Design 2018 – …

 

 

 

Lees verder   [maxbutton id=”22″]

Meer cadeautips?

Kijk dan even bij mijn vorige posts met cadeautips! Elke maand komt er een nieuwe post online met leuke tips voor cadeautjes (voor jezelf of voor een ander).

 

 

 

 

 

Lees verder   [maxbutton id=”23″]

Meer Lucis Lamp? 

Voor mijn cursus bij Elle Decoration heb ik Simon Koop en Lardy van der Pal geinterviewd. Hun Lucis Lamp 2.0 Sustainable Bamboo, is vanaf oktober te verkrijgen via hun webshop en een hele mooie aanvulling op jou interieur! Nieuwsgierig hoe hun bedrijf en deze lamp zijn ontstaan? Lees dan vooral verder!

 

 

 

 

Lees verder   [maxbutton id=”26″]

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.