Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

WOWN! vanaf 19 maart bij Kwantum!

Meer dan een jaar geleden begon voor vijf dames het WOWN! avontuur en na de lancering op 20 februari was het nog even wachten tot de producten bij Kwantum te vinden zouden zijn, maar morgen is het zover! Dan kun je, zowel online als offline, de eerste en super toffe collectie van WOWN! shoppen. Benieuwd wat je kan verwachten van deze collectie en wie er achter WOWN! zitten? Lees dan vooral verder!

Wat is WOWN!?

WOWN! is een nieuw merk dat bedacht is door drie bekende koppen op blog- en interieurgebied; Suzanne de Jong (&SUUS), Anki Wijnen (Zilverblauw) en Souraya Hassan (Binti Home). Samen met conceptontwikkelaar Lonneke (Bubblemint) en tekstschrijver Marlous (Oh Marie) hebben deze dames een collectie ontwikkeld met interieuraccessoires, welke vanaf morgen, 19 maart, te verkrijgen is bij Kwantum.

Anki, Suzanne en Souraya zijn al wereldberoemd in de bloggerswereld en inspireren dagelijks duizenden -wat zeg ik, honderdduizenden- mensen via social media en hun blogs. Hun kijk op interieur heeft ervoor gezorgd dat de blogs Zilverblauw, &Suus en Binti Home volwaardige merken zijn geworden met ieder een volledig eigen stijl. De collectie van WOWN! is opgedeeld in deze drie verschillende stijlen, elk duidelijk passend bij één van de bloggers.

Om je alvast goed voor te bereiden op je aankopen -aangezien velen morgen naar de Kwantum zullen rennen, inclusief ikzelf- laat ik je graag alvast wat leuke items zien.

WOWN!BY&SUUS

Suzanne’s collectie is gebaseerd op natuurlijke kleuren, zoals groen, cognac en roze, maar bevat hier en daar wat contrast, dankzij de zwarte details. Hierdoor wordt het totaalplaatje niet te kinderlijk, maar krijgt het juist een hele volwassen look; Ik ben fan! Ook het materiaalgebruik past in de trents van nu: zacht met een stoere twist.

 

 


Tafel € 40,-
Vaasje € 12,-
Vaas € 29,-

WOWN!BYZilverblauw

De blog van Anki bezoek ik al jaren en in haar collectie voor WOWN! zie ik haar blog 100% terug. Vormen en veel kleur zijn, zoals ook op haar blog, vertegenwoordigd. Was je al bekend met de snijplank die Anki ontworpen heeft? Dan mag ik je verrassen met het feit dat een soortgelijk model straks te verkrijgen zal zijn bij Kwantum! Daarnaast zijn er straks ook posters, gemaakt met foto’s van Anki, te shoppen!

Poster € 15,-
Poster € 9,-
Poster € 9,-

WOWN!BYBinti Home

De collectie van Souraya is duidelijk geinspireerd op haar tweede thuisland; Egypte. Warme tinten, zoals bruin en okergeel, worden gecombineerd met fris groen en grijs en het gebruik van goud wordt -gelukkig!- niet geschroomd. Mijn favorietjes; de poef/tafel en eigenlijk alle onwijs toffe kandelaars!

Wanddecoratie € 12,-
Mand € 10,-
Poef/tafel € 60,-

 

Dat was een kleine preview van de collectie van WOWN! Ben jij net zo enthousiast geworden als ik? Dan kun je vanaf morgen, 19 maart, terecht bij meer dan 100 winkels van Kwantum (Nederland en België) of via www.kwantum.nl/wown. Enjoy!

 

Foto’s: WOWN!

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.