Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Shoplog Oktober 2018.

Kleding kopen ben ik niet zo van.. Dingen voor m`n interieur daarentegen! Afgelopen maand heb ik dan ook weer aardig wat uitgegeven. De vtwonen en designbeurs heeft daar natuurlijk aan bijgedragen, maar ook bezoekjes aan de IKEA in Haarlem, winkel ‘What’s in a bag‘ en de Zeeman hielpen niet mee. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Well, I’ll show you!

 

Shoplog vtwonen en designbeurs

Voor de vtwonen en designbeurs zorg ik altijd dat ik een budgetje heb. Spaarpotje is stukgeslagen en harde cash wordt meegenomen om uit te geven. Van te voren weet ik eigenlijk altijd al dat ik sowieso wat haal bij de stand van Storytiles. Mijn verzameling is zich aardig aan het uitbreiden -ik heb inmiddels 8 tegeltjes- en de kortingen op de beurs zijn altijd te verleidelijk. Voor € 35,- was ik na de beurs dan ook twee fijne tegeltjes rijker.

De tegeltjes kregen, samen met drie nieuwe lijsten, een plekje in mijn werkkamer. De zwarte lijst met gezicht heb ik ook op de beurs gekocht en was te vinden bij de stand van Karwei. Is die niet gaaf? Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee!

Een ander, iets voordeliger tegeltje, heb ik gekocht bij de stand van House Vitamin. Voor € 2,50 kon je een wit tegeltje kopen die je zelf kunt beplakken met een toffe sticker. Ik koos voor de onderstaande sticker met vogel.

Alsof ik nog niet genoeg hammandoeken had.. Walra had zo’n leuk koopje dat ik de doek toch niet kon laten liggen. De witte hammandoek komt vast goed van pas tijdens mijn volgende vakantie, maar dient nu alvast als decoratie in onze badkamer. De gastendoekjes kreeg ik er als cadeautje bij.


Hij stond al langer op mijn verlanglijstje en toen ik hem zag liggen bij de stand van Studio Zo Mooi moest hij natuurlijk mee; Boek ‘Instaproof’ van Kirsten Jassies. Die mag mooi op het stapeltje fijne boeken, samen met de boeken van Anki Wijnen (van blog Zilverblauw) ‘Snap!’ en ‘Shoot!’, boek ‘Reinventing IKEA’ en boek ‘Easy Living’.  Nijlpaard Nellie houdt de wacht.

Shoplog IKEA

Niet alleen de beurs, maar ook IKEA heeft -ondanks mijn leuke personeelskorting- de nodige eurootjes van mij afgesnoept. Vorige week was ik een dagje vrij en aangezien mams en tante, net als ik, hun centjes graag uitgeven besloten we een dagje naar de IKEA in Haarlem te gaan. Naast dat ik er de nodige inspiratie heb opgedaan, heb ik natuurlijk ook dingen gekocht die ik eigenlijk niet nodig heb. Tsja, zelfs ik (iemand die alles al 200 keer gezien heeft voordat het überhaupt de winkel in gaat) koop bij IKEA meer dan ik in eerste instantie wil. Gelukkig was manlief een weekje weg..

Zo kocht ik bijvoorbeeld de nieuwe LAMPAN lamp. Jullie kennen het modelletje vast wel.. Die goedkope plastic lamp die elk jaar in een ander kleurtje binnenkomt. Dit jaar is hij er bijvoorbeeld in het mat roze -ook leuk-, maar degene die ik gekocht heb is heel speciaal! Hij is namelijk donkerblauw, de kabel is goudkleurig én een stuk groter dan de normale variant. En ik vind hem een partij tof! Kijk dan!!

Verder kocht ik twee nieuwe posters met een stel nieuwe, witte RIBBA lijsten. De klassieke poster komt uit een set van drie, waarvan de andere twee naar mijn tante zijn gegaan. De poster van Cafe Marymor is van de kunstcollectie NORHASSEL, welke IKEA samen met cameramerk Hasselblad heeft geproduceerd. Ik schreef hier in maart al een keer een blog over, omdat ik de foto’s zo tof vond, en nu heb ik er zelf eentje!

En last but not least het nieuwe IKEA boek ‘Lekker Thuis’. Ik ben dol op de boeken van IKEA en heb ze stiekem bijna allemaal.. Deze kon dus niet blijven liggen. Al mijn fotoboeken leg ik ergens in huis neer, zodat ik niet vergeet ze soms door te bladeren.

Shoplog What’s in a bag

Oké een shoplog is het niet echt te noemen, aangezien het maar om twee dingen gaat, maar goed! Ik heb het ‘grote’ nadeel dat er een winkelstraat, met onder andere de leuke winkel ‘What’s in a bag’, om de hoek zit. Eigenlijk probeer ik tijdens een vrije dag mijzelf te bedwingen om niet wéér bij eigenaresse Natascha naar binnen te stappen, maar dat lukt niet altijd. Afgelopen maand kocht ik dan ook een toffe poster van Studio Inktvis en een kaartenbox van Studio Boot. De eerste twee kaarten zijn verstuurd en de poster hangt natuurlijk in m`n werkkamer, naast de tegeltjes van Storytiles!

 

Shoplog Zeeman

Om de maand af te sluiten ben ik van de week ook nog even de Zeeman ingewandeld. Ik kom daar de laatste tijd vaker toffe dingen tegen en toen ik via Instagram zag dat ze ronde, fluwelen kussentjes verkochten kon ik het niet weerstaan om even langs te wippen. Het roze, ronde kussen kost slechts € 3,99 en is er ook in het geel -die heb ik ook..-, groen en blauw. Daarnaast kocht ik ook het grafische kussentje met roze kwastjes bij de Zeeman voor slechts € 4,99.

 

Zo, dat was hem dan weer! Genoeg geld uitgegeven.. Vragen over de dingen die ik gekocht heb? Stel ze gerust via de commentbox hieronder!

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.