Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Review: Flow book for paper lovers vol. 5.

Yes! Het nieuwe ‘Flow book for paper lovers’ van Flow magazine is uit! Als papierliefhebber kan ik ook deze vijfde editie weer niet laten liggen. Voor € 19,95 vind je in dit boek, net als de voorgaande edities, 300 pagina’s vol met papieren goodies, zoals kaarten, stickers, labels en inpakpapier. Benieuwd naar de inhoud en wat ik van het nieuwe Flow book for paper lovers vind? Kijk dan vooral mee!

 

Flow book for paper lovers 5

Als je een papierliefhebber bent, zoals ik, ben je vast allang bekend met Flow. In dit tijdschrift wordt veel aandacht geschonken aan de liefde voor papier, maar ook creativiteit en mindfulness. De mooie illustraties en cadeautjes bij elke nieuwe uitgave hebben van mij een die-hard fan gemaakt. Een abonnement heb ik tot op heden nog niet -simpelweg omdat ik nu al geen tijd heb om alle tijdschriften die ik binnenkrijg te lezen-, maar ik koop wel altijd heel graag de specials van Flow. Het Flow book for paper lovers is zo’n special die altijd op mijn wishlist terecht komt en na een week griep tijdens de kerst vond ik dat ik een cadeautje verdiende..

Dit jaar bestaat het boek uit vier verschillende thema’s; North, East, West en South. Deze thema’s zijn een ode aan de samenwerkingen tussen Flow en alle verschillende illustratoren van over de hele wereld. Ze bevatten de volgende papieren goodies:

Thema North: Briefpapier, ansichtkaarten, labels, (vouw)enveloppen en een jampottafereeltje

Thema East: Verjaardagskalender, stickers, vloeipapier, mini-boekje, gekleurd papier, mini-posters, origami-enveloppen en kaartjes.

Thema West: Vlaggetjes knippen, slinger, cadeauzakjes, tekeningen om te kleuren, pop-up kunstenaarswinkel, inpakpapier en uitklapposters.

Thema South: Poesieplaatjes, (glitter)stickers, raamstickers, strand-plak-plaat, briefpapier en maak je eigen mini-notebooks.

Verder vind je aan het begin een envelopje met stickers en aan het einde een papieren hondje en auto op een stokje.

Review

Als ik heel eerlijk ben maakt de inhoud mij bij het kopen al bijna niet meer uit.. Met het nieuwe boek onder mijn arm sta ik te glunderen bij de kassa; Het Flow book for paper lovers zit zo bordevol papier en extra’s dat ik mij verbaas over het gewicht.. Heerlijk! Eenmaal thuis blader ik hem uiteraard gelijk even helemaal door en vind ik al gelijk een aantal favorietjes; De glitterstickers in thema South, de labels in thema North en de cadeauzakjes in thema West.

Glitterstickers, thema South

Labels, thema North

Cadeauzakjes, thema West

Bij verdere inspectie kom ik de pentekeningen in thema West tegen. Ze zijn bedoeld om in te kleuren, maar de typemachine en camera zijn daarvoor veel te leuk. Aan de muur als poster, net als de mini-posters uit thema East, vind ik een veel beter idee!

Tekening, thema West

Mini-posters, thema East

Aangezien ik graag kaartjes verstuur zonder reden -met Kerst hoef je dan weer niet een kaartje van mij te verwachten, sorry- vind ik de ansichtkaartjes uit thema North en de kaartjes in thema East ook heel tof! Er staat geen extra tekst op, maar ze zijn wel heel leuk geillustreerd, waardoor ze ideaal zijn voor een zomaar-momentje.

Ansichtkaartjes, thema North

Kaartjes, thema East

Hoewel ik groot fan ben van dit boek zijn er ook een aantal dingen die ik niet helemaal begrijp.. Zo zou ik met het jampottafereeltje -plaatjes om in een jampotje te stoppen- uit thema North nooit aan de slag gaan. Ook de mini-notebooks uit thema South hadden van mij er niet in gehoeven. Geef mij maar een lekker dik notitieboek met stevige kaft!

Jampottafereeltje, thema North

Mini-notebook, thema South

 

 

 

Naast deze goodies vind je nog veel meer leuke dingen terug in het nieuwe Flow book for paper lovers, zoals brief- en inpakpapier, raamstickers en een verjaardagskalender. De € 19,95 die je ervoor neer moet leggen maakt het boek niet goedkoop, maar ik vind het de prijs meer dan waard. Elke keer blader ik met een glimlach door het boek heen en haal er steeds iets uit voor cadeautjes, om op te hangen of in mijn Bullet Journal te plakken.

 

Ben jij van plan om hem te kopen? Dan kan je terecht op de website van Flow zelf. Enjoy!

 

 

 

 

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.