Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

photo & design studio

Let op: Tussen 28 oktober en 22 november worden er geen pakketjes vanuit The Prop Shop verzonden!

Recap & New Wishes – December 2017

Happy 2018! Op de eerste maandag van de maand maak ik graag een kleine samenvatting van wat er de afgelopen maand is gebeurd en wat ik  voor mooie items ben tegengekomen. Benieuwd hoe december 2017 er voor mij uitzag en welke mooie cadeautips voor interieurliefhebbers ik vorige maand gevonden heb? Take a look!

Recap December 2017

Jeey het is alweer 2018! Het jaar is alweer om en ik kan niet anders zeggen dan dat 2017 zo’n onwijs fijn jaar is geweest. Afgelopen jaar stond voor mij in het teken van veranderingen en uitdagingen. Ik ben dit jaar weggaan bij het bedrijf waar ik al 8 jaar werkte en begon een paar maanden geleden mijn blog, maar vooral december was spannend en vloog voorbij. Wat een topmaand! Zoals jullie in de post van november hebben kunnen lezen ben ik per 1 december begonnen bij IKEA als interior designer. Ik had wel verwacht dat ik het leuk zou gaan vinden, maar dat ik mij zo op mijn plek zou voelen bij IKEA verbaast me nog steeds. En hoewel het elke dag vroeg opstaan is -05:45, help!- ben ik helemaal klaar voor het nieuwe jaar!

December zat verder natuurlijk vol met andere leuke dingen. Eerste kerstdag hebben we, zoals elk jaar, grootst gevierd met mijn familie en de tweede zijn we lekker uiteten geweest met de familie van mijn vriend. Cadeautjes deden we dit jaar niet aan, maar dat was met de drukte rondom m`n nieuwe baan ook wel een stuk makkelijker. Naast alle ‘reguliere’ feestdagen zijn mijn vriend en ik deze maand ook nog eens 6 jaar bij elkaar. Om dat te vieren hebben we een bezoekje gebracht aan Utrecht. Deze stad zit echt vol leuke winkeltjes en andere mooie plekjes. Uiteraard zal ik de leuksten zo snel mogelijk met jullie delen, zodat jullie wat fijne handvatten hebben als je Utrecht bezoeken wilt. De ‘New Wishes’ die ik in Utrecht gevonden heb -en op andere plekjes- kom je natuurlijk al in deze post tegen.

 New Wishes (met cadeautips voor interieurliefhebbers) December 2017

Mooie koffietafelboeken blijven altijd een dingetje.. Mijn liefde voor papier en foto’s is groot en ik heb dan ook nooit genoeg van dit soort boeken. Ook op deze wishlist vind je weer een aantal mooie exemplaren terug. De boeken van uitgever Mendo zijn altijd favorietjes. Hun winkel in Amsterdam bezoek ik -helaas- niet vaak, maar altijd heel graag. Boeken ‘The Workshop’ en ‘Depart’ zijn echte cadeautjes om te krijgen of geven. Stiekem heb ik zelf ‘The Workshop’ al gekocht van het zakcentje van mijn schoonoma. Dit boek moest in de boekenkast toen ik erachter kwam dat oud studiegenoot Guillaume Philibert, van schoenenmerk Filling Pieces, er in staat. Een nieuw paar schoenen zijn gelijk ook een nieuwe wens voor 2018 geworden.. Oeps. Niet echt een typische cadeautip voor een interieurliefhebber, maar ach.

Naast boeken ben ik ook groot fan van notitieboekjes, planners en andere papieren goodies. Ik gebruik sinds een half jaar de bullet journal van Mus. Hoewel ik heel tevreden ben met deze manier van plannen blijf ik altijd speuren naar nieuwe opties en kwam zodoende een nieuwe planner tegen; De Paper Time werkplanner. Wat een tof ding, met alle extra opties! Zodra mijn bujo vol is ga ik waarschijnlijk deze uitproberen. Op het lijstje dus!

Storytiles.. nog zo’n verslaving. In Utrecht kwam ik uiteraard weer een paar leuke exemplaren tegen -in winkel Bij den Dom- en kon ik die met het vosje echt niet laten liggen. Niet echt een ‘New Wish’ dus.. maar hij past wel goed tussen de andere cadeautips. Zo’n tegeltje is -wat mij betreft- echt een super cadeautje om te geven en te krijgen!

Benieuwd naar deze en de andere leuke dingen die ik ben tegengekomen? Just take a look and find out!

 

Stoel met opslagruimte // Storage stool

 

Plantenhouder // Yaya home
Boek The Workshop // Mendo

 

Schoenen low top Angelica Aedan// Filling Pieces

 

Boek Depart // Mendo

 

Werkplanner // Paper Time

 

Book for paper lovers // Flow

 

Plant animal // Another studio

 

Jumping Fox tegeltje // Storytiles

 

Happy 2018 allemaal! Hopelijk hebben jullie een toffe jaarwisseling en -nog belangrijker- net zo’n heerlijk jaar gehad als ik. Zijn jullie al helemaal klaar voor 2018? Enjoy!

 


Meer cadeautips voor interieurliefhebbers?

Kijk dan even bij mijn vorige posts! Elke eerste maandag van de maand komt er een nieuwe post online met een Recap van de vorige maand en New Wishes met onder andere leuke cadeautips voor interieurliefhebbers (dus voor jezelf of iemand anders die lief is geweest).

 

 

 

 

Lees verder   [maxbutton id=”23″]

Hej!

Ik ben Angeli. De trotse eigenaresse van Fox and some, photo & design. En liefhebber van moois :-).

Mijn site is een plek die helemaal in het teken staat van mijn grootste passies: fotografie, branding én (web)-design. Op mijn blog vind je daarom tips voor fotografie, how to’s voor styling, behind the scenes en nog heel veel meer. 

Enjoy! 
xAngeli

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.